Loading...

Vavčerji za Digitalni marketing

Linking map je v sodelovanju s podjetjem SMART HOME RENTALS in Slveniskim podjetniškim skladom (SPS) pripravil posebni turistični produkt, kjer vam v primeru dogovora o sodelovanju za 1 leto podjetje SMART HOME RENTALS (SHR) sofinancira 35% kar pomeni, da je vaš strošek za celotno digitalno prenovo tako rekoč zanemarljiv 5%.

SHR je podjetje, ki se ukvarja s promocijo in digitalizacijo turističnih nastanitev že vrsto let in je že uveljavljeno podjetje na tem področju z večjim številom zadovoljnih strank. SHR ponuja svojim strankam več paketov s katerimi vam pomaga pri dvigu vaše prepoznavnosti in posledično zasedenosti ter cen vaših nastanitev.

Namen sodelovanja pa je uvajanje oz. prenova digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala vaša konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od oddajanja.

Področja digitalne prenove

IZDELAVA NOVE SPLETNE STRANI

VZPOSTAVITEV SPLETNE TRGOVINE

VZPOSTAVITEV REZERVACIJSKE PLATFORME

Na poziv se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Vavčerji za digitalizacijo so spodbuda za mikro, mala in srednja podjetja z možnostjo 60% sofinanciranja ključnih področij digitalizacije. Javne pozive za vavčerje za digitalizacijo je objavil Slovenski podjetniški sklad (SPS). Razpisani so štirje vavčerji na temo dviga digitalnih kompetenc, digitalnega marketinga, priprave digitalne strategije ter kibernetske varnosti.


    PROROKS d.o.o.

    Spodnja Rečica 8, 3332 Rečica ob Savinji

    info@smart-home-rentals.com

    +386 41 619 698 (Žiga)